MIRESEVINI TEK DERBY PLUS

Pije Me Gaz

Pije Pa Gaz

Pije Energjike

Uji Vesa

KUSH JEMI NE

Derby Plus është pjesë e kompanisë KORAL FRUIT.
Derby Plus është e vendosur në pjesën kryesore të zonës së Re Industriale të Tiranës në autostradën Tiranë – Durrës në Km e 7-të, në një hapësire të madhe territoriale dhe me impiante prodhuese e ndihmëse të instaluara krejtësisht sipas eksperiencave të ngjashme të kompanive si motra në Europë.

Më Shumë

DERBY PLUS

 linjë e re prodhimi & teknologji moderne

Certifikuar nga BRC dhe IFS

STANDARTE EUROPIANE TE INDUSTRISE USHQIMORE

Ju intereson Shperndarja & Tregetimi i produktet tona?

Behuni pjese e rrjetit te distributoreve te produkteve Derby Plus

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Aktivitetet

Panairi ushqimor “Expocity”

23/10/2019 @ 8:00 AM - 25/10/2019 @ 9:00 PM

Panairi “Tirana Agro 100”

23/10/2020 @ 8:00 AM - 25/10/2020 @ 9:00 PM